Egyesületünk szakértő csoportjának képviselete meghívott előadója volt a Wuppertal Institut, az MTA RKK, illetve a Deutsche Bundesstiftung Umwelt által szervezett "Perspective of Renewable Energy in the Danube Region" c. konferenciájának. A két napos nemzetközi rendezvényen a magyar előadók mellett a Duna Régió valahány országából érkeztek szakemberek, hogy tiszta képet kapjanak a Duna Régióban történő megújuló energiaforrásokat érintő kutatásokról. A konferencia hiánypótló volt, mivel  az érintett kutatóintézményekre a földrajzi közelség ellenére nem volt jellemző az együttműködés, azonban a konferencia által határon átnyúló kapcsolatok születtek.

Kutatócsoportunk a magyarországi szélenergia-potenciálról tartott - a visszajelzések alapján - egy kiemelkedő és szakmailag előremutató prezentációt.

 

img_0702.JPG

Előadásunk

img_20150325_171721.jpg

 A konferencia helyszíne

A bejegyzés trackback címe:

https://knhoe.blog.hu/api/trackback/id/tr407320026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása