Tudomány a kocsmában

2015.03.24. 11:36

A veszprémi Pannon Egyetem Mérnöki Karán szervezett a „Tudomány a kocsmában” c. rendezvénysorozat témája 2014.02.21-én az atomenergia volt. A vitaestre Dr. Munkácsy Bélát, egyesületünk elnökét hívták meg a szervezők. A rendezvényen több mint száz hallgató vett részt, amelynek témája a nukleáris energia volt. A másfél órás bevezető előadást követően egy vitafórumban volt lehetősége a hallgatóknak elmondani véleményüket, amelyet egy spontán alakult kerekasztal beszélgetés követett.

A hallgatóság érdeklődését nagyszerűen sikerült felkelteni, és szemmel láthatóan élvezte a rendezvényt, hiszen az eredetileg este 6-tól 9-ig tartott volna, azonban a fokozott hangulat miatt egészen hajnal 2-ig eltartott. A rendezvény kerekasztal-beszélgetés és vitaest része kulturáltan zajlott, és szakmailag is előremutató volt, hiszen az általában csak a műszaki szegmensre fokuszáló hallgatóság látásmódját sikerült kiszélesíteni, amelynek segítségével egy adott problémát sokkal komplexebben tudnak elemezni, ami az atomenergia felhasználásának helyes megítélése szempontjából elengedhetetlen.

Az esemény linkje: http://mk.uni-pannon.hu/index.php/hallgatoinknak/tdk/100-tudomany-a-kocsmaban/235-tudomany-a-kocsmaban-atomeromu-alternativa

veszpremi_eloadas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://knhoe.blog.hu/api/trackback/id/tr447299983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása