Közel 40 résztvevővel - köztük 3 felvidéki polgármesterrel és egy hazai országgyűlési képviselővel - sikeresen zárult a második energiagazdálkodással foglalkozó műhelymunka Máriahalmon. A program 0 Ft állami támogatással, ámde a helyi szervezők és az előadók lelkesedésének köszönhetően valósult meg. Ezúton is köszönjük minden résztvevő megjelenését!

 

Az előadások:

dr. Munkácsy Béla (máriahalmi okl. környezetgazdálkodó, egyetemi adjunktus): Utazás a 23. századba? avagy Egy 100%-ban megújuló energiára támaszkodó máriahalmi családi ház anatómiája

Földi Zoltán (máriahalmi okl. építészmérnök, építész vezetőtervező, önkormányzati főépítész): Egy környezet- és energiatudatos budapesti bölcsőde építésének története a tervezéstől az átadásig (Esettanulmány)

Nagy Ádám (vendégelőadó, okl. építőmérnök, felelős műszaki vezető): Egy szalmabálás hőszigetelésű mányi családi ház kivitelezésének bemutatása (Esettanulmány)

 

Munkácsy Béla

 

Földi Zoltán

 

Nagy Ádám

 

A bejegyzés trackback címe:

https://knhoe.blog.hu/api/trackback/id/tr95859012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása